February 23, 2014

FLUX ep. 13 // Behind the Mic: Tegh


در سیزدهمین قسمت و سومین GuestMix رادیو شار، Tegh (شاهین انتظامی) موزیسن الکترونیک/امبینت از ایران مهمون ماست که چندتا از آهنگ‌های محبوبش رو با ما به اشتراک گذاشته که بشنویم، به اضافه دو تا از آلبوم اول خودش به اسم Night Scenes که به تازگی منتشر شده. همین‌طور با هم گفت‌و‌گو می‌کنیم درباره این آلبوم که تازه منتظر شده، این پلی‌لیست، سلیقه و تجربه موزیک الکترونیک در تهران.
اینجا .mp3 این قسمت رو دانلود کنین. 
قسمت‌های قبلی و بعدی شار رو روی Mixcloud بشنوین.

 Facebook ما رو هم دنبال کنین و
پادکست شار رو به دوستای موزیک‌بازتون معرفی کنین!

P.S: این اولین تجربه مصاحبه اینترنتی ما بود و به همین خاطر اختلاف volumeای توی گفت و گو به گوش می‌رسه که بابت‌اش پیشاپش عذرخواهی می‌کنیم :)  


February 14, 2014

FLUX ep.12 // Becomings




بله منم قبول دارم! روز ولنتاین تا حد نه چندان کمی، مناسبت لوسی‌‌ه! اما وقتی قرار بشه بهونه‌ای باشه برای یه میکس جدید رادیو شار، اونوقته که لوسیت‌اش از حیز انتفاع (درست نوشتم دیگه!) میوفته. ترک‌های این قسمت یکم زیادی قروقاطی‌ با موودای مختلفن. مثلن رمانتیک و بعضی‌هاشون هم البته با صد من چسبِ آهن هم به کانسپت ولنتاین نمی‌چسبن! از آلبوم جدید Dum Dum Girls تا یه آهنگ رپ فارسی از یه رپر نوجوون تقریبن گمنام، از یه ولنتاینی تو برزخ مریض و وهم‌آلود Hookworms تا امبینت/مورفین Stars of the Lid.



میکس این دفعه با آهنگ اول آلبوم آخر گروه سایکدلیک/گلم پاپِ آمریکایی of Montreal شروع می‌شه. این آلبوم 2013 منتشر شد و باعث شد من یه سری دوباره به آلبوم‌های قبلی‌شون هم بزنم و اوقات خوشی داشته باشم. موزیک این گروه/خونواده عجیب و رنگی، خیلی فضاهای شاد و باحالی دارن با ترانه‌هایی خیلی باحال‌تر و عاشقانه از ذهن فراتنمن گروه Kevin Barens که از کسایی مثل بویی، فردی مرکوری تاثیر گرفته.

آهنگ بعدی از جولیا هولتره. حقیقتن اگر لیست Top 10 2013 شار رو دوباره بنویسیم، آلبوم Loud City Song این خانم رو باید از رتبه 11  تو بین 5تای بالا تصور کرد. البته آهنگ این میکس از آلبوم اونم وحشتناک Ekstasis/2012‌ه اما جولیا هولتر به نظرم نیکو یا پی‌جی‌هاروی نسل ماست با تاکید بر بعد جالب خفنی نسلمون: تکنولوژی و تجربه. تجربه دیدن هفت هشت تا ویدئوی ایشون رو روی ویمئو و یوتیوب از دست ندین اصلن!
آهنگ سوم یه ریمیکسه از پرودوسر آلمانی که وحشتناک دوسش دارم: Ulrich Schnauss. تو موزیک الکترونیکش خیلی از شوگیز تاثیر گرفته و دینش رو در مجموعه Missing Deadlines که اینجا راجه بش حرف زده بودیم، به این سبک فرهنگ نشون می‌ده و کلی آهنگ شوگیز رو ریمیکس می‌کنه. این از گروه دریم پاپ/تجربی فیلادلفیایی A Sunny Day In Glasgow از آلبوم Scribble Mural Comic Journal / 2007.
بعد Bedbugs یه لانژ/تریپ هاپ تو مخی از آلبوم Sounds of Satelites گروه کم‌تر شناخته شده و خفن تریپ هاپ انگلیسی: Laika. این آلبوم خودش می‌تونه یه میکس کامل و تریپی تلقی بشه!
از آلبوم 2014 دام دام Girls، محبوب‌ترین ترک من رو می‌شنوین که بعد وارد جهان مردگان بشیم! از یک آلبوم پست-سایکدلیک-کرانت-شوگیز-ایمو !! به اسم Pearl Mystic که گروه اهل لیدز Hookworms پارسال بیرون دادن و شماره 12 تاپ 20 آلبوم های ما شده بود. ویدئوی این آهنگ رو (البته بعد از شنیدن این قسمت) روی یوتیوب ببینین!
بعد یکم میایم روی زمین و دوباره ولنتاین و عشق و عاشقی، یه ترک افتضاح خوب از Sky Ferriera، ایندی پاپ استار و مدل آمریکایی که آلبومش "شب وقت، من وقت"‌اش! پارسال شماره سه ما شد. توی ریویو آلبوم هم اشاره کردیم که بزرگترین ضعفش نبودن این ترک توی این آلبومه.
2012 توی فستیوال Insomnia نروژ، با یه مشت آرتیست گمنام خوب آشنا شدم. یکی‌شون یه بند سه نفره تکنو/تجربی اهل هلسینیکی به اسمKitkaliitto بود که خیلی توجهم رو به خودشون جلب کردن. Moravia رو ازشون می‌شنوین. این منو واقعن یاد هلسینکی می‌ندازه! ای وای!
من فن رپ و هیپ‌هاپ نیستم جز تک و توک آهنگی مثل "پارتی کوچیک"، از پوریا دی. سی. یه رپر جویای نام از تهران که این آهنگو پارسال به مناسبت ولنتاین بیرون داده. بیتش خوب و ساده است (نمی‌دونم کار خودشونه یا نه) و مهمتر یه سادگی و مملموسیتی توی روایت این آهنگ هست که برای من خوشایند بود. یعنی این‌جوری نشدم که "این چیه دیگه بابا!" نمی‌دونم شما هم بشنوین شاید نظر دیگه‌ای داشتیه باشین.
بعد سه تا کار glitch و مینیمال تکنو و نویزپارت می‌شنویم در دستگاه ولنتاین! به ترتیب از Gold Panda، Kiln، Goreshit تا برسیم به یه آلبوم عالی دیگه‌ای از 2013 از White Poppy با همین اسم. یه آلبوم شوگیز/لو-فای که تا حدی امبینت که ترجیه می‌دم فقط دعوت کنم به گو دادنش اینجا!
دیگه به آخرای میکس می‌رسیم. یه لوپ گیتار آکوستیک با افکتای زمستونی و  چیل و روستایی از Bibio از آلبوم Hand Cracked که شما رو به آرزوتون برای شنیدن یه موزیک dreamy خفن می‌‌رسونه.
از گرایمزِ عزیز و با استعداد از بهترین آلبوم سال 2012 که همین الان تبدیل به یه اثر کلاسیک مدرن شده از نسل ما، Visions (اگر می‌خواین کادوی ولنتاین بدین) ... و در آخر هم با یکی از بهترین خلف های بریان اینو و harold budd تو موزیک امبینت، Stars of the Lid باهاتون خدافظی می‌کنیم.

Mp3 شار 12 رو از این جا دانلود کنین


مثل همیشه فکراتون رو به ما بگین! اگر خوشنتون اومد رادیو شار رو به بقیه معرفی کنین! 

بشارین تا نوبت بعدی! :)




Tracklist (Artist - Title - Album)
of Montreal - Fugitive Air - Lousy With Sylvianbriar
Julia Holter - In the Same Room – Ekstasis 
A Sunny Day In Glasgow - Ghost In The Graveyard (Ulrich Schnauss Remix) – Missing Deadlines
Laika - Bedbugs - Sounds of the Satellites
Dum Dum Girls - Rimbaud Eyes - Too True
Hookworms - Since We Have Changed - Pearl Mystic 
Sky Ferriera - Everything Is Embarrassing - Ghost EP
Kitkaliitto - Moravia - Swamp EP

P.D.C - Party e Kouchik 
Goreshit – Taking Myself Too Seriously - bleak.
Kiln - Breezeplate – Holo
Gold Panda - Before We Talked (Outro) - Lucky Shiner
White Poppy - Wear Me Away - White Poppy 
Bibio - Snowbow - Hand Crancked 
Grimes - Colour Of Moonlight (Antiochus) – Visions 
Stars of the Lid - Don't Bother They're Here - Stars Of The Lid And Their Refinement Of The Decline

DOWNLOAD THIS EPISODE 


February 02, 2014

REVIEW: East India Youth - Total Strife Forever




East India YouthTotal Strife Forever
Styles: Electronic, Experimental, Indie Pop 
Flux Rating: Φ ½ 

هنوز یک ماه بیشتر از سال جدید نگذشته که یواش یواش موتور انتشار آلبوم‌های خوب داره گرم می‌شه. یکی از بهترین آلبوم‌هایی که ژانویه امسال بیرون اومد و من رو چند روزی هست که درگیر خودش کرده 
Total Strife Forever آلبوم اول یه استعداد جدید 22 ساله بریتانیای‌ه به اسم William Doyle‌ تحت نام East India Youth‌. آلبومی‌ه در استایل‌های مختلف الکترونیک تجربی. یازده تا ترک عمدتا Instrumental که فقط در چهارتای اون خودِ Doyle هم می‌خونه تجربیات مختلف این جوون‌ه از مینیمال تکنو و سینت‌پاپ بگیرین تا امبینت و post-dub-step و...

آلبوم با آرپجی‌های مینیمال سینت‌سایزر ترک Glitter Recession شروع می‌شه که به تدریج با لایه‌ دیگه‌ای از نویز همراهی می‌شه و خودش رو در ترک دوم آلبوم که بخش اول عنوان اون هم هست، Total Strife Forever I ادامه می‌ده. ترک شش و نیم‌دقیقه‌ای که در نیمه‌های خودش با درام الکترونیک کوبنده‌ای همراه می‌شه. Dripping Down، اولین جایی که صدای زیبای Doyle رو هم می‌شنویم یه ترک سینت-پاپ فوق‌العاده‌ با ریتمی جنگلی‌ که رقصی‌ترین ترک آلبوم هم هست. Hinterland یه اسید تکنوی با بیت‌های آتاری‌طور. Heaven, How Long رو می‌شه گل سرسبد آلبوم دونست، یه لایه سرد سینت که در دقایق آخر ترک با یه باس و پرکاشن وحشتناک عالی ترکیب می‌شه با ملودی که منو خیلی یاد ترک New Map از گروه پست-راک/الکترونیک فرانسوی M83 می‌ندازه. در کل باید اشاره کنم که آین آلبوم برای فن‌های M83 می‌تونه خیلی جذابیت داشته باشه.

Total Strife Forever II قسمت دوم عنوان آلبومه، یه ترکه اکسپریمنتال امبینت جذاب بر اساس یه کورد Organ که حال و حوای Tim Heckerای به ترک می‌ده. Looking For Someone، سینگل-اول این آلبوم که یه ویدئوی خیلی خوب هم داره تقریبن بهترین ترک وکال دار آلبومه. باز هم با افکت‌های کلیسایی که توی این آلبوم زیاد می‌شنویم و  باز هم مثل ترک‌های دیگه به انتها که نزدیک‌تر می‌شیم کوبنده‌تر و لایه لایه‌تر می‌شه. Midnight Koto هم تجربه امبینت/هکری دیگه Doyle دیوار نویز پر سر و صدای‌ه که به سه ترک انتهایی آلبوم ختم می‌شه. ترک‌های 9 و 11 که بخش‌های سوم و چهارم Total Strife Forever هستن که به زعم من اندکی تکراری جلوه می‌کنن، با این که بسیار خوبن و ترک 10 آلبوم که پیانوی فیلیپ‌گلس طوری با صدای مه‌آلود Doyle‌ه.

Total Strife Forever، آلبوم الکترونیک/امبینت تجربی‌ه به غایت معاصر و به روز و زیبا. تراوش‌شده از ذهن یه آرتیستی که فقط 22 سالشه و باورش سخته که این چطور می‌تونه آلبوم اولش باشه. همون چیزیه که توی ژانویه 2014 می‌شه شنید. نمی‌شه گفت کار آوانت‌گاردیه که لزومیه هم نداره باشه اما خیلی اورجینال، ارضاکننده و دل‌نشینه.

اگر دوست‌دار Brian Eno، M83، James Blake هستین و یا دوست دارین یه آلبوم جدید با چشم‌انداز‌های صوتی زیبا و پر از احساس رو بشنوین همین الان دانلودش کنین.